Jubileumsbok

SWCKs Jubileumsbok är här!

”1000 Corgis över 60 års tid” kommer börja säljas på klubbens specialutställning i Österbybruk 28/5. Den kostar 390kr och finns i begränsat antal (350kr för er som förbeställt tidigare). Ni som förbeställt behöver inte bli stressade! Ni är inräknade och kommer få möjlighet att köpa era böcker på ett eller annat sätt. Det ”begränsade antalet” gäller böckerna som inte är förbeställda. Dessa säljs först den 28onde och då är det först till kvarn och dessutom först till de som är på plats i Österbybruk och sedan via onlinebeställningar.

Om du INTE har förbeställt och INTE kommer till Österbybruk, men vill ställa dig på kö för en bok kan du efter den 28onde maj skicka ett mail till info.lillaravs@gmail.com.

Boken är på 655 sidor. Innehåller historia om klubben, statistik och data, kennelannonser och presentationer (bild, namn och stamtavla) av ca 500 Cardigans och 500 Pembrokes – där man kan bläddra sig genom historien – Boken har dessutom hård inbunden pärm, handgjord av en man som annars restaurerar böcker till museer, för att hålla så länge som möjligt!