Har du en Corgi som söker nytt hem?
Kontakta oss så får du hjälp att via klubben annonsera för en omplacering.

4-årig kastrerad pembrokehane söker nytt hem
Anledningen till att vi omplacerar honom är att han inte trivs med våra numera 1-åringar, äldre barn är nog inga problem. Morris är gärna ensamhund men skulle eventuellt kunna bo med tikar och skulle nog uppskatta att flytta ut från storstaden. Hör gärna av er och berätta om er själva och vilket hem ni kan erbjuda. Mer om Morris får ni veta vid kontakt.

Sara Qvinth
Sara.carlstedt@gmail.com
0707993092


Omplacering sökes!
Vi är ett pensionerat par som bor i Växjö i en villa med stor trädgård med närhet till sjö och skog. Vi har inga hemmavarande barn ej heller katt eller hund. Vi har haft två fantastiska och mycket sociala corgisar och söker nu med ljus och lykta efter en ny welsh corgi pembroke att älska. Vi söker efter en omplacerad corgi som lämnat valpstadiet och som är 4-5 år eller äldre.
Tack för hjälpen!
Med vänlig hälsning, Hans Mårtenson tfn 0728583634

Äldre omplacering sökes

Vi är en familj på två vuxna 4 barn en katt och en bichon havanes hane på 7 år, genomsnäll.
Bor på landet utanför linköping med stor inhägnad tomt skog vatten o ängar runt om. Min man studerar heltid hemifrån 3 år till och jag är just nu föräldraledig minst ett år till sen studerar hemifrån på 60% två år till. Efter det jobbar jag eftermiddagar bara. Sen kommer barnen hem från skolan mellan 14-15. Så hundarna är inte alls själv mycket:)

Vi söker efter helst en vuxen Corgi att få välkomna till vår familj, är helt förälskad i rasen. Så ifall någon vill ha fodervärd, eller har en individ som behöver nytt hem av någon anledning så finns vi. En önskan är att hunden ska fungera med barn och i hundmöten.
Har tränat en del spår, kör nosework hemma för skojs skull som aktivering, härliga promenader, med inslag av godissök, leta barn i skogen, osv. Kör lite rallylydnad både på promenad och hemma bygger bana med äldsta barnen:) Så lite smått och gott hittar vi på till vardags. Hund får också alltid följa med på det vi hittar på, vi är ute mycket med kanoten, vandrar, fricampar osv.

Med vänliga hälsningar Mirja med familj
mirja.runnzell@gmail.com