Inbjudan vallningsläger

Välkomna med anmälan på får- och nötvallningsläger för våra corgiraser i Skaraborg. I år kommer det bli både för nybörjare och de som har lite mer erfarenhet av vallning.

När? : 7 plus 8 september 2019
Var : Samling (fredagkväll 6 sept 2019) på Klämmestorp, Sandhem/Mullsjö

Lägret är för alla, nybörjare och de som provat på förut men endast för corgiraserna, vi kommer valla på både får och nöt!

Det kostar 1700 SEK och är endast för medlemmar i SWCK. I avgiften ingår förutom vallträning också husrum för hundens förare. Frukost, lunch, fika och middag lördagkväll. Respektive får följa med om det finns plats till en extra avgift på 300 för mat och boende. Endast en hund per deltagare får delta , om det finns utrymme kan en extra hund delta i kursen till en avgift på 1300 SEK.

Vi kommer bo på Klämmestorp. Det finns 14 sänger i olika rum, Det är ”öppen-plan-lösning” Inte alla sovrum är stängda med en dörr. Mer information om flygeln hittar ni här:
https://www.facebook.com/KlammestorpFlygeln/?fref=ts

Ni anmäler er genom skicka en mejl till cor@clovertrails.se, anmälan är bindande. Skriv i ämnesraden “Valläger SWCK 2019”. Ange även eventuella kostönskemål. Ni kan kontakta mig för mer information på FB eller ringa mig på 0735217679.

Cor van der Beek
Vallningskommitén SWCK