Inställd utställning

SPECIALUTSTÄLLNING PÅ SKUTBERGET DEN 25 JULI 2020 INSTÄLLD

https://www.skk.se/sv/skk-och-covid-19/

Enligt Skk’s och folkhälsomyndighetens direktiv ställer vi nu in årets andra specialutställning.

Mitt i allt elände kan vi ändå ge positiva besked då både Roland Fors och Christine Sonberg har tackat ja till att döma sommarspecialen 2022.

Alla anmälningsavgifter kommer att återbetalas.

Var rädda om er! 
Ammi Aro, Malin Eriksson och Jennica Skoglund
SWCK’s utställningskommitté

Årsmöte på distans

Styrelsen har ansökt om att få hålla ett årsmöte på distans, datum är inte fastställda ännu. Återkommer så fort som möjligt med dem.

Om man vill vara med och rösta på detta årsmöte så är det viktigt att Skk har rätt mejladress i sitt register. Annars kan man inte delta.

Om du är osäker på om de överhuvudtaget har din mejladress och att den är rätt, ta kontakt med Skk:s medlemsavdelning, medlem@skk.se.

För mer info om hur mötet går till, se följande länk:

https://www.skk.se/sv/om-skk/det-har-ar-skk/skks-organisation/kommitteer/foreningskommitten/Foreningspaketet/foreningsinfo-covid-19/forenklat-arsmote-via-webben/

Specialutställning 17/5 inställd

PGA CORONAVIRUSET STÄLLS SWCK’S SPECIALUTSTÄLLNING PÅ BURLÖVS BK DEN 17/5 2020 IN

https://www.skk.se/sv/skk-och-covid-19/

Alla anmälningsavgifter kommer att återbetalas.

Vi i utställningskommittén hoppas att vi istället ses i Karlstad den 25 juli, där vi planerar att bjuda på en härlig dag runt och i ringen. 

Var rädda om er! <3

Ammi Aro, Malin Eriksson & Jennica Skoglund 
SWCK’s utställningskommitté

Sökes: Redaktion WCP

Det har nu blivit dags för oss att lämna över stafettpinnen. Welsh Corgi Prat nr 1 2020 kommer bli vårt sista nummer och vi söker nu, å klubbens vägnar, den nya redaktionen. 

Vill du utvecklas kreativt med möjlighet att riktigt götta ner dig i våra corgi-raser? Då är tidningen ett jobb för dig!

Kanske är du en visionär, vill knyta nya kontakter eller vill ha ett projekt med andra corgi-vänner, oavsett vad så tror vi att du kan vara av stor betydelse för klubben.

Vill du komma i kontakt med oss kan du maila redaktor@swck.org. Vi berättar gladeligen om hur arbetet ser ut idag, allt för att underlätta för dig/er att ta över.

/Redaktionen